top of page
Licht en schaduw

Elke zaak verdient aandacht

Stichting Bureau Van Meerbeeck wordt in november 2021 in het leven geroepen om onderzoeken naar cold cases en mysteries te financieren. Want onderzoek naar cold cases kost handenvol geld. En elke zaak verdient aandacht. Of de nabestaanden en achterblijvers nou rijk en bemiddeld zijn, of net niet. Dat zou het verschil niet mogen maken. Stichting Bureau Van Meerbeeck wil de financiële last voor de nabestaanden en de achterblijvers tot een minimum herleiden of zelfs volledig doen verdwijnen.

bureau

Maak een verschil

Elke gift, hoe klein ook, kan het verschil maken.

Wil jij straks deel uitmaken van de oplossing in een zaak?

Het internationale onderzoekscollectief Bureau Van Meerbeeck groeide de voorbije jaren immers uit tot een ankerpunt inzake cold cases, een baken voor nabestaanden en achterblijvers. Achter de schermen wordt dag en nacht gewerkt om dichter bij de waarheid te komen.

Tegelijkertijd bouwde Bureau Van Meerbeeck aan een studiecentrum inzake cold cases, waarbij jonge, leergierige en talentvolle studenten uit Nederland en België samen met ervaren professionals en deskundigen op zoek gaan naar de wetenschap achter het mysterie. De opgedane kennis wordt in de vorm van studies, papers of artikels gepubliceerd op websites en is zo voor het brede publiek toegankelijk.

De onderzoeken van Bureau Van Meerbeeck kosten geld. Of ze nu tactisch zijn, of eerder wetenschappelijk van aard. Met Stichting Bureau Van Meerbeeck willen we het pad effenen voor subsidies, giften en schenkingen. Alle gelden die verzameld worden, zullen integraal aangewend worden voor onderzoek en research naar cold cases of daaraan gerelateerde mysteries in binnen- en buitenland.

Voor jouw donatie hebben we een rekeningnummer geopend. Dat is BE50 3632 1723 9018.

Elke cent wordt gebruikt om onze cold case onderzoeken te financieren.

Wil je op een meer extensieve en duurzame manier steunen, neem dan contact op met Stichting Bureau Van Meerbeeck en we werken graag samen met jou een plan uit. Enkele van onze partners stellen we hieronder graag aan u voor.

WhatsApp Image 2023-07-08 at 13.59.45.jpeg
png versie wit.png
bottom of page