top of page

Onze Cold Case Bib

In onze kantoren in Aarschot bouwen we aan een Cold Case Bibliotheek. In de bibliotheek vind je boeken over bekende en minder bekende cold cases, (serie-)moordenaars en ophefmakende verdwijningszaken en beruchte moordzaken. Maar evenzeer ontdek je er een handboek ‘forensische geneeskunde of de memoires van een wetsdokter! 

Er zullen eveneens anderstalige boeken te vinden zijn, zoals bijvoorbeeld ‘Violent Mind’, waarin dr. Carlisle in het hoofd van Ted Bundy kruipt of dichterbij huis: ‘Il est moins cinq…’, een ruim 550 pagina’s dik boek over de ‘Slachter van Bergen’.

Lid worden ?

Lid worden van onze bibliotheek kan door ons een boek te doneren. We hebben een hele wishlist, maar misschien heb jij wel ergens een mooi exemplaar dat toch maar stof ligt te vergaren… je helpt er ons alvast verder mee!

Pagina's van boek
boek in de kijker.png

Boek in de kijker

‘Sanneke, we hebben je moeder gevonden …’ Ik bevries, terwijl hij een korte pauze neemt en zijn zin afmaakt. ‘… in de kofferbak van je vader, die is aangehouden op de snelweg naar Duitsland.’

 

In 2006 is Marga Langendoen twee maanden lang vermist, voordat blijkt dat ze is omgebracht door haar echtgenoot. Heel Nederland is in de ban van wat ineens ‘de Udense kofferbakmoord’heet. Iedereen lijkt zich te storten op dochter Sanneke (21), kind van zowel de dader als het slachtoffer. Maar die heeft wel wat anders aan haar hoofd dan uithuilen in de media: ze is in éen klap beide ouders kwijt. Na zeventien jaar vertelt Sanneke voor het eerst openlijk en tot in detail over de bizarre maanden van de vermissing, de rechtszaken daarna en hoe ze haar eigen leven weer opbouwde

Bekijk onze collectie

Of download hier de laatste lijst : 
bottom of page